Over ons

1972: Taxi Travo Teiwes

TT Vervoersservice richt zich voornamelijk op zakelijk personenvervoer en is, na reservering vooraf, 24 uur per dag inzetbaar.

TT Vervoersservice is nog een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring in het personenvervoer. De oorsprong van het huidige bedrijf ligt bij het echtpaar L. Teiwes welke in 1972 is begonnen met Taxi Travo Teiwes.

 

 

Wij kijken uit naar uw komst,

Taxi Teiwes

Missie

Onze missie is het verzorgen van hoogstaand, verantwoord en comfortabel personenvervoer. Hierbij focussen wij ons op bedrijfsvervoer en zorgvervoer waarin wij zo efficiënt en goed mogelijk voldoen aan de vraag van de klant.

Visie

De visie van TT vervoersservice is het uitvoeren van vervoer met een persoonlijke touch. Bij ons is de klant koning en wordt alles in overleg gedaan. Dit is om een zo goed mogelijke service te bieden zoals wij die al jaren aanbieden aan onze klanten.

TT Vervoersservice is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08104804. Bij de Inspectie Leefomgeving en Transport zijn wij bekend onder nummer P31884. Uiteraard zijn al onze voertuigen goedgekeurd als taxi en ook als zodanig uitgerust. Tevens zijn al onze voertuigen en inzittenden verzekerd volgens de richtlijnen van het betaald personenvervoer over de weg. U kunt dus gerust bij ons instappen.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening? Wij staan u graag te woord. U kunt ook contact met ons opnemen via onze contactpagina. Komen we er onderling niet uit dan kunt u terecht bij www.taxiklacht.nl. Taxi Teiwes hanteert de Algemene Voorwaarden Taxivervoer van de KNV. Op verzoek sturen wij u een exemplaar toe.

Scherpe tarieven

Professionele chauffeur

Altijd bereikbaar

Comfortabel